Artelac Lipids

Lacrima artificiala sindrom de ochi uscat

 

 

 

 

 

Prezentare:flacon 10ml

Compozitie:2 mg carbomer,trigliceride cu lant mediu(lipide) si apa sterila.In plus,contine sorbitol,fosfat disodic dodecahidrat,hidroxid de sodiu si cetrimida drept conservant.

Este un produs multi-component ideal pentru ajutor de durata si pentru protejarea ochilor uscati din cauza disfunctiei lacrimale cronice.
Acesta este formulat pentru a oferi sprijin pentru toate cele trei straturi ale filmului lacrimal ,inclusiv stratul exterior -cel mai bogat in lipide.
Acopera filmul lacrimal cu un gel de inalta viscozitate,care este astfel conceput pentru a ramane pe suprafata ochiului si a retine umezeala.
Lubrefiaza ochii pentru a calma si a ameliora simptomele de disfunctie lacrimala cronica,precum senzatia de arsura,ochi obositi,senzatia de corp strain,vedere incetosata si/sau ochi cu exces de secretie lacrimala.
Artelac Lipids ofera protectia celor trei straturi pentru persoanele cu suspiciune de ochi uscat prin evaporare sau cei care au nevoie de protectie suplimentara.

  • Artelac Lipids sustine toate cele trei straturi ale filmului lacrimal cu apa sterila pentru hidratare ,carbomer pentru retinerea umezelii la suprafata ochiului si trigliceride,grasimi pentru sustinerea stratului de lipide a filmului lacrimal cu rol de mentinere a hidratarii;
  • Artelac Lipids este un gel de inalta viscozitate care ofera protectia de lunga durata a suprafetei ochiului;
  • Artelac Lipids este usor de folosit,bine tolerat si sigur;

Artelac Lipids este un lubrefiant oftalmic

Artelac Lipids este produsul cel mai potrivit pentru calmarea si reducerea simptomelor persistente de ochi uscat cauzate de deficitul lacrimal cronic.

Deficitul lacrimal cronic poate fi cauzat de o serie de factori care includ inflamarea si disfunctia glandei lacrimale,a pleoapelor si deficiente senzoriale,si/sau slaba calitate  a lacrimale.In cazul in care unul sau mai multi dintre acesti factori va compromit lacrimile,rezulta un dezechilibru al peliculei lacrimale si o cascada de semne si simptome neplacute,inclusiv:inflamarea suprafetei ochiului,roseata,senzatia de corp strain in ochi,uscaciune,sensibilitate la lumina,senzatia de oboseala ,de ars,ura,de durere si chiar lacrimare excesiva.De asemenea,unele medicamente si interventii (cum ar fi contraceptivele ,antihistaminicele ,beta-blocantele,antispasticele ,diureticele,operatia decataracta si interventia LASIK),anumite boli pot juca un rol semnificativ in aparitia uscaciunii oculare si leziunii corneene.

Din cauza naturii complexe a disfunctiei lacrimale,tratamentele sunt limitate;totusi Artelac Lipids este conceput pentru a suplimenta cele trei straturi ale filmului lacrimal,inclusiv cel mai important strat,si anume stratul exterior-lipidic,pentru o ameliorare prelungita si asigurarea hidratarii la suprafata ochiului.Prezinta un efect de calmare si linistire a ochiului si in acelasi timp retine umezeala timp indelungat.

Produsul a fost conceput pentru persoanele suspectate de a avea disfunctie lacrimala de evaporare,dar tinand cont de proprietatile acestui produs,persoanele cu sindrom de ochi uscat mai sever si persistent pot beneficia,de asemenea de utilizarea acestui produs,in plus fata de produsu destinat ochiului uscat,folosit anterior,pentru o protectie suplimentara.

Utilizarea sigura si corecta a Artelac
Tratamentul starilor de ochi uscat impune un regim individual care depinde de gravitatea si intensitatea simptomelor dv.

Puneti o picatura de Artelac Lipids in ochi de 3 pana la 5 ori pe zi,sau mai des,daca este necesar.
Este recomandat sa va spalati pe maini inainte de a utiliza Artelac Lipids.Ilustratiile indica utilizarea simpla si usoara a Artelac Lipids.

1.Scoateti capacul de protectie de pe partea superioara a flaconului inainte de utilizare.Asigurati-va ca nu atingeti cu degetele partea superioara a flaconului.
2.Aplecati usor capul spre spate si trageti usor pleoapa inferioara cu un deget al mainii libere.Tineti flaconul unidoza vertical deasupra ochiului,cu duza in jos.Asigurati-va ca flaconul unidoza nu atinge ochiul pentru a preveni orice posibila accidentare.Apoi strangeti usor flaconul unidoza pentru a utiliza o picatura.
3.Repuneti capacul dupa fiecare utilizare.

Artelac Lipidis sustine fiecare strat al filmului lacrimal cu carbomer,apa sterila si trigliceride,intr-un mod similar cu lacrimile naturale pentru a lubrefia ochii si ajuta la mentinerea filmului lacrimal.In plus,viscozitatea si proprietatile de legare la suprafata ochiului a carbomerului ajuta la asigurarea retinerii solutiei pe ochi.

Producator : Bauch @ Lomb