Esslior Kappa


Nu mai reprezinta o problema a alege intre un lucru simplu si unul cu precizie ridicata. Essilor concentreaza eforturile in cercetare si dezvoltare  spre a oferi solutii in domeniul prelucrarii lentilelor de ochelari.  Creata pe exeprienta cumulata si raspunzand cerintelor actuale,  Essilor Kappa realizeaza comenzi cu precizie datorita tehologiilor inglobate. 

Fatetarea Essilor Kappa
Datorita noi tehnologi dezvoltata si patentata de Essilor se poate realiza o lentila cu un aspect mai neted, mai lcuios, si fara bavuri taioase.
 
Configurarea canelarii/fatetului.
Pentru a obtine o un produs finit de calitate, masina Kappa calculeaza forma canalului la ramele pe fir, oferind garantia unei prinderi impecabile a firului de sustinere. Se poate modifica: adancimea, latimea, si pozitia canalului si a fatetului.
 
Modificarea formei (LCD de dimensiuni mari)
Echipata cu abilitatea de a schimba forma lentilei, masina Essilor Kappa are un ecran LCD substantial de mare si o unitate de scanare pentru a obtine o forma finala cu precizie ridicata. Acest aparat poseda o functie de blocare automata a lentilei,  centrand lentila pe pozitia bine stabilita  doar prin apasarea unui singur buton.
 
Verificarea lentilei 
Pentru a se asigura un montaj precis al lentilei in rama respectiva, aparatul scaneaza diametrul si grosimea lentilei punct cu punct, indicand caracteristicile finale ale lentilei prelucrate.
 
Memoria formelor
Essilor Kappa are o memorie interna de 200 de forme. Se poate lucra in continuu cu unitatea, iar o alta persoana poate crea o alta comanda simultan.