Gangliolife

Singurul complex de molecule care asigura neuroprotectia in glaucom

 

60 capsule

Este singurul produs care actioneaza pe toate cele 5 mecanisme patogene din glaucoma: Inhiba formarea placii de amiloid Reduce excitotoxicitatea glutamatului Stimuleaza sinteza de neurotrofine si expresia receptorilor specifici acesteia A (la nivelul RCG) Antioxidant Scade usor PIO (1) dovedind ca substantele active ajung la nivel ocular.Este singurul care actioneaza pe placa de amiloid, mechanism asemanator bolii Alzheimer.

Compozitie
Magneziu A 75 mg
Coleus forskohlii A extract A 75 mg
Omotaurina A 50 mg
L- carnozina A 25 mg
Vitamina B2 A 0,7 A mg
Vitamina B6 0,7 mg
Vitamina B1 0,55 mg
Acid folic A 100 mcgďťżA 

Gangliolife este un supliment alimentar pe baza de Omotaurina, extract de radacina de Coleus forkohlii, Carnozina, Acid folic, Vitaminele B1,B2,B6 si Magneziu.

OmotaurinaA este o molecula naturala, extrasa din unele varietati de alge marine, capabila sa ajunga la nivelul tuturor tesuturilor organismului, inclusiv la nivelul Sistemulului Nervos Central. Structura sa este asemanatoare cu a Acidului Gama Amino Butiric (GABA) si a Taurinei, unul din aminoacizii cel mai des intalniti la nivelul creierului.

L- CarnozinaA este o dipeptida formata din doi aminoacizi histidina si beta-alanina; si aceasta gasindu-se in cantitate mare la nivelul creierului.

Ingredientul caracteristic al radacinei deA Coleus ForskohliiA este Forskolina o diterpena a carei proprietati sunt amplu studiate.

AcidulA  folicA ( vitamina B9) nu este produs de organism fiind deci necesar un aport prin dieta. Contribuie la sinteza aminoacizilor.

Vitamina B1A (Tiamina) contribuie la realizarea unuiA  metabolism energetic normal.

Vitamina B2A (Riboflavina) contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Vitamina B6A (Piridoxina) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

MagneziulA contribuie la reducerea starilor de oboseala.

Gangliolife este un supliment alimentar ce poate fi A util in cazul deficitului de substante componente ce se manifestaA  in principal odata cu inaintarea in varsta, sau in cazuriA  particulare de stres psiho-fizic, sau cand exista un aport redus prin dieta.

Mod de administrare
2 comprimate pe zi, inainte de masa, unul dimineata si unul seara, inghitite intregi cu un pahar de apa.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos