MIRTILENE GINKGO ~produs nou~ 

  Supliment nutritiv cu antocianozide si Ginkgo Biloba

  Mod de prezentare: Cutie cu 30 tablete.
Contine: 90 mg Extract de afine cu 25% antocianozide si extract uscat din frunze de Ginkgo Biloba cu 3% flavonoide din Ginko

 Pret oferta 43 lei/cutie

Disponibilitate: In stoc

Indicatii:

   Mirtilene Ginkgo este un supliment alimentar ce contine extract de afine, ale carui componente joaca un rol fundamental in procesul vederii si in protectia tesuturilor impotriva oxidarii cauzate de radicalii liberi produsi in cursul proceselor metabolice la nivel celular. Antocianozidele extrase din afine au remarcabile proprietati vasoprotectoare si imbunatatesc sensibilitatea retiniana nocturna si la lumina reduse.

   Extractul de Ginkgo Biloba amelioreaza microcirculatia retiniana, fiind util in cazul scaderii acuitatii vizuale cauzate de alterari ale circulatiei sanguine la nivelul retinei. Componentele din Mirtilene Ginkgo sunt de asemenea utile in cazurile de fragilitate a vaselor capilare, de afectare a permeabilitatii acestora si de reducere a sensibilitatii retiniene nocturne si la lumina redusa, frecvente in anumite situatii, precum miopia si oboseala vizuala.

Mod de administrare : 

1-2 tablete / zi , sau conform prescriptiei medicale , cu un pahar de apa .

Producator : SIFI

Prospect medicament