SYSTANE  ULTRA -produs indisponibil momentan-

   Picături oftalmice lubrifiante oferă o terapie de înaltă performanţă a ochiului uscat, cu o protecţie extinsă şi un confort imedia

   Prezentare : flacon din plastic de 10 ml 
   Produsul este sterilizat cu abur si prin filtrare

   Contine conservanti (clorura de polidroniu 0.001%)

                      Pret oferta 40 lei/flacon

Disponibilitate: stoc epuizat

Indicatii:

  Systane Ultra picături oftalmice lubrifiante oferă o terapie de înaltă performanţă a ochiului uscat, cu o protecţie extinsă şi un confort imediat SYSTANE® Ultra picături oftalmice lubrifiante, reprezintă o revoluţie în tratamentul uscăciunii oculare. 
  SYSTANE® Ultra oferă o ameliorare imediată şi de durată a celor mai deranjante simptome—un remediu excelent pentru a scăpa de ochiul uscat. 
  SYSTANE Ultra®, picături oftalmice lubrifiante, conţine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant şi de gelificare care este formulat pentru a se adapta pH-ului individual al filmului lacrimal al fiecărui pacient. Aceasta ajută la asigurarea unor performanţe optime şi asigură o mai bună ameliorare a suferinţei. 

Simptomele uscăciunii oculare pot include una sau mai multe dintre următoarele:
* Uscăciune 
* Iritaţie 
* Arsură sau înţepătură 
* Senzaţie de corp străin
* Senzaţie de "nisip în ochi" 
Utilizarea unor picături aşa cum sunt SYSTANE Ultra, care au un sistem unic de lubrifiere, vă va ajuta să menţineţi pentru o perioadă mai lungă umezirea ochiului şi va conduce la ameliorarea senzaţiei neplăcute de "nisip în ochi". 

Mod de administrare : 
Agitati bine inainte de folosire ! 
Se poate utiliza ori de cate ori este nevoie , pe parcursul intregii zile . 
Administrati-va picaturile in ochi si clipiti . 
Aruncati solutia ramasa dupa 6 luni de la prima deschidere a flaconului . 
Produsul poate fi folosit pentru tratamentul ochiului uscat asociat cu purtarea lentilelor de contact , picaturile fiind administrate inainte de introducerea lentilelor de contact in ochi si dupa indepartarea acestora . 

 

Producator : Alcon

Informatii suplimentare