Vitreoclar Plus

  Supliment nutritiv cu efect benefic asupra consistentei si transparentei vitreene protejand vitrosul de aparitia miodezopsiilor

  Mod de prezentare: Cutie cu 30 tablete.

 Pret oferta 41 lei/cutie

Disponibilitate: In stoc

Indicatii:

   Vitreoclar + este un supliment alimentar cu glucozamina , colagen hidrolizat si vitamina E , cu extract din seminte de strugri (Vitis Vinifera) . Acesti nutrienti sunt utili pentru reinnoirea si protectia tesutului conjunctiv al organismului , tesut supus alterarilor cauzate de imbatranire sau de anumite afectiuni .
   Tesutul conjunctiv ( categorie din care face parte si corpul vitros ocular ) este alcatuit din celule specializate , o matrice fibrilara si apa . Matricea este constituita in principal din colagen , acid hialuronic , si proteoglicani .Aceste molecule de natura fibrilara functioneaza ca un suport , dar sunt supuse proceselor fiziologice de degradare oxidativa sau enzimatica , contrabalansate de o sinteza constanta .
   Din cauza imbatranirii sau , in anumite afectiuni , procesele degenerative devin predominante si este necesara o interventie pentru a le stopa si pentru a stimula sinteza .

Mod de administrare : 
1 tableta / zi , sau conform prescriptiei medicale , cu un pahar de apa .

Producator : SIFI