Vitreoxigen

Creste calitatea vietii la pacientii cu miodezopsie

 

 

 

Compoziție

Un comprimat efervescent conține : Carbonat de potasiu, bicarbonat de sodiu, carbonat demagneziu, L-lizină clorhidrat, magneziu disodic, L-arginină clorhidrat, ginseng, arome, edulcoranți, ciclamat de sodiu și zaharină sodică, L-carnitină tartrat, ananas tulpină, guarana, nicotinamidă, calciu-D-pantotenat, agenți de acoperire : malodextrină, gumă arabică și sucroză, ciancobalamină (B12) cu maltodextrină, riboflavină-5 fosfat sare disodică (B2), piridoxină clorhidrat (B6), tiamină clorhidrat (B1).

Descriere

Vitreoxigen este un supliment alimentar pe bază de Lizină, Carnitină, Potasiu, Magneziu, Vitamine și extracte naturale.

Vitreoxigen grație compoziției sale în nutrienți, contribuie la îmbunătățirea metabolismului, la menținerea compoziției fiziologice a țesuturilor și creșterea mecanismelor de apărare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.

Incredientele din Vitreoxigen intervin în multe procese metabolice ale țesuturilor de la nivel vitreal și pot contribui la optimizarea aportului energetic și la reintegrarea cantității de aminoacizi, săruri minerale și vitamine atunci când nevoile organismului sunt crescute sau când aportul alimentar este insuficient.

Aminoacizii

Lizina, Arginina și Carnitina sunt puternic activi în producerea de energie în celule; în special carnitina facilitează producția prin transportul acizilor grași în țesuturi când nevoile sunt crescute. Aminoacizii sunt fundamentali pentru o corectă producție a colagenului prezent în corpul vitros.

Mineralele

Magneziul acivează o mare varietate de enzime și contribuie la stabilizarea moleculelor, menținând în bune condiții țesuturile conjunctivale din care este compus și corpul vitros.

Potasiul este un mineral esențial, indispensabil pentru menținerea conținutului de lichide la nivelul celulelor acționând asupra balanței hidrosaline.

Extracte vegetale

Bromelina participă la protecția fibrelor de colagen împotriva efectelor dăunătoare ale unor enzime (colagenaza și metaloproteinaza), activitatea sa fiind intensificată de substanțele conținute în extractul de guarana.

Ginseng-ul contribuie la creșterea rezistenței țesuturilor împotriva agresiunii agenților dăunători externi și intervine asupra mecanismelor de reglare care au tendința de a restabili echilibrul fiziologic perturbat.

Vitamine

Vitaminele din grupul B sunt importante pentru toate funcțiile metabolice specifice, inclusiv cele legate de producerea de energie.